top of page

Orgonite voor meer harmonie




Hoe fijn is het als je in een omgeving kunt verblijven die harmonieus, zacht, positief en rustig aanvoelt? šŸ˜ƒ


De balans is vaak zoek doordat er een teveel aan negatieve energie is (bijv. afkomstig van allerlei apparaten, of als je hoogspanningskabels in de buurt hebt etc).


Een ORGONITE is in staat om deze energie in balans te brengen. Negatieve energie wordt omgezet in positief door de metalen en edelstenen die in epoxy worden gegoten.


En niet alleen wij, maar ook planten en dieren, alles wat leeft, wil meer van deze positieve energie en gedijt er goed op. Je zult merken dat je omgeving ook gaat veranderen, buren die opeens 'hallo' zeggen etc. Ik spreek uit ervaring šŸ˜…


In mijn woonomgeving is er de afgelopen jaren veel ten positieve veranderd. Er is nu veel meer harmonie en rust. Er hangen nu bloemetjes bij ons voor op de gallerij en het oogt supergezellig.


Ik heb orgonites in verschillende vormen en groottes gemaakt. Op verzoek kan ik een orgonite voor je maken die bestaat uit alleen maar aardende materialen. Neem gewoon eens een kijkje op www.brightartorgonite.com/shop


Ik vind het belangrijk dat orgonites voor iedereen toegankelijk blijven en zijn, dus er zitten ook altijd aanbiedingen tussen en goedkopere varianten (mix box en varia).


Vragen? Stel ze gerust šŸ™‚

Comments


bottom of page